Luca Borsato en Jada Borsato halen vaak genoeg de pers, maar hoe gaat het met Senna, die ándere zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters?

Luca Borsato probeert in de voetsporen van zijn verguisde vader te treden en werkt aan een zangcarrière, terwijl ook Jada graag opduikt op allerlei rode loper-evenementen. Maar hoe verdient Senna de kost?

Het is Luca die in de podcast ’30 Minuten Rauw’ vertelt dat Senna Borsato fabriekswerk doet. Luca is best wel trots op zijn broertje…

“Ik denk dat Senna ook gewoon een kneiterharde werker is op dit moment”, benadrukt Luca in de podcast. “Hij staat elke dag om 7 uur op zijn werk de mouwen uit te sloven. Volgens mij werkt hij voor een bedrijf waarin hij spareribs moet vaccuumeren.” Al moet Luca één ding toegeven…

Het is niet meteen de droombaan van Senna, maar hij probeert er wel elke dag het beste van te maken en houdt het nu toch al anderhalf jaar vol, klinkt het vol lof bij Luca Borsato over broertje Senna, die op dit moment nog bij mama Leontine woont.

Bron: