Heel Nederland wordt de afgelopen tijd overspoeld met ‘juice’ over BN’ers die hun partner bedriegen. De enige BN’er waar écht niets slechts over te lezen valt, is Frans Bauer. Zijn vrouw Mariska weet voor de volle honderd procent dat hij niet vreemdgaat en hierom zou hij dat nooit doen…

Alle hoop is gevestigd op Frans Bauer: hij lijkt nog de enige BN’er te zijn die zijn vrouw nog nooit heeft bedrogen. Door de komst van de juicekanalen wordt elke BN’er aan de schandpaal genageld, maar dit blijft Frans nog altijd bespaard.

‘Frans is nog altijd dezelfde’

Na dertig jaar relatie, waarvan veertien jaar getrouwd, zijn Frans en Mariska nog altijd dolgelukkig met elkaar. ,,Hij is altijd vrolijk”, vertelt Mariska in Vriendin. ,,Mijn gezin staat sowieso altijd ‘aan’, het is best druk. Maar ja, Frans is nog altijd dezelfde en heel vertrouwd.”

Natuurlijk hebben ook zij weleens mot met elkaar. ,,Niet dat het servies hier letterlijk door het huis vliegt, sowieso hebben we geen echte ruzies. Maar ik laat de kaas niet van mijn brood eten en hij ook niet, we zijn echt aan elkaar gewaagd”, legt Mariska uit.

‘Dan is het klaar’

De twee hebben een gelukkig huwelijk en er is dan ook nog nooit sprake geweest van ontrouw in de relatie. Mariska vertrouwt er voor de volle honderd procent op dat Frans ook op dit moment niet vreemdgaat. ,,Maar zo wel, dan is het klaar”, maakt ze duidelijk.

Frans denkt er hetzelfde over en omdat hun huwelijk wellicht een affaire niet zou overleven, zou hij dan ook nooit het risico nemen om vreemd te gaan. Vrouwelijke fans, die Frans wel zien zitten, hebben volgens Mariska ook nooit vervelend tegen haar gedaan. ,,Misschien heel in het begin, dat ik dacht: hee, dat is mijn vriendje! Maar Frans heeft me nooit aanleiding gegeven.”

Bron: