Joost Klein heeft wederom een teken van leven gegeven. De artiest die gisteren werd verbannen van het Eurovisie Songfestival, laat via Instagram van zich horen. Via zijn uitzendkanaal Eurovision 24 reageert Joost naar zijn volgers en fans.

Joost reageert

Veel mensen willen graag weten wat er nu exact is voorgevallen bij het inmiddels wereldberoemde ‘incident’ met de Zweedse cameravrouw.
Tijdens de finale van Eurovisie besloot hij gisteren kort te reageren via Istagram. Hij postte een filmpje waar blaffende honden in te zien waren. Hier had hij het lied ‘Who let the dogs out?’ bijgevoegd. Wat hij daar exact mee bedoelde is onduidelijk, al hebben sommige mensen wel een idee.
Zojuist heeft hij opnieuw gereageerd via Instagram. In zijn uitzendkanaal Eurovision 24 heeft hij een blauw hartje gestuurd. In de groep zitten duizenden fans. Hij lijkt hiermee zijn fans te willen bedanken voor de steun die hij krijgt.

Enorme steun

Er wordt massaal gereageerd, want hij krijgt talloze hartjes terug. Binnen een paar minuten heeft hij meer dan 65.000 hartjes teruggekregen. Op Instagram gaat hij sowieso goed. Sinds de ophef over hem, heeft hij er een overweldigend aantal van 600.000 volgers bijgekregen. In amper twee dagen tijd.

De steun voor Joost komt niet alleen uit Nederland. Wereldwijd zijn mensen verbolgen over de diskwalificatie. Dat werd op social media ook kenbaar gemaakt. De organisatie van het Songfestival besloot echter om voet bij stuk te houden.
In de komende dagen zal vermoedelijk duidelijk worden wat er is gebeurd. De EBU wil er niets over kwijt en dat is op zijn minst opmerkelijk. Wanneer blijkt dat het diskwalificatiebesluit inderdaad veel te zwaar bleek, zullen de rapen gaar zijn…
Ben jij ook #teamjoost ? Laat het weten in de reacties en plaats ook een blauw hartje. En deel dit bericht even op je tijdlijn. Gracias!

Bron: