In de recente uitzending van het programma “Boerderij van Dorst” treedt Roxeanne Hazes naar voren met enkele persoonlijke ontboezemingen. Naast haar juridische strijd tegen moeder Rachel, spreekt ze openlijk over haar strijd tegen een ongewone verslaving: neusspray. “Ik raak in paniek zonder neusspray, ik voel me dan verstikt,” bekent Roxeanne. Haar frustratie over deze afhankelijkheid is duidelijk: “Het is echt een kostbare afhankelijkheid.”

Naast haar neussprayverslaving geeft Roxeanne toe dat ze ook worstelt met emotioneel eten: “Wanneer ik me ellendig voel, stop ik mezelf vol met eten. Ik kan dan niet stoppen.” Deze onthullingen komen tijdens een openhartig gesprek met medegast Nikkie de Jager, die haar eigen ervaringen met emotioneel eten deelt.

Roxeanne benadrukt dat ze meer wil zijn dan alleen een lid van de Hazes-familie. Ze voelt zich moe van de voortdurende media-aandacht rond haar beroemde achternaam en streeft ernaar zich te focussen op onderwerpen die haar na aan het hart liggen, zoals mentale gezondheid en persoonlijke groei. “Ik wil het hebben over dingen die er echt toe doen, niet constant over mijn familie,” concludeert Roxeanne, duidelijk uitkijkend naar een toekomst waarin ze haar eigen verhaal kan vertellen en haar identiteit buiten de schaduw van de Hazes-clan kan plaatsen.

Bron: