Gisteravond was het weer een bruisende avond in Bistro de Kruidentuin in het Twentse Geesteren, waar gasten genoten van heerlijk eten en elkaars gezelschap. De sfeer bereikte echter een hoogtepunt toen de populaire zanger Tino Martin het podium betrad. Voor het aanzienlijke bedrag van € 12.500 bood hij het publiek een half uur lang zijn zangkunsten aan.

Slimme zet of misplaatste act?

De keuze voor een dergelijke tijdsduur en het forse honorarium riep vragen op bij de aanwezigen. Sommigen merkten op dat het wellicht een strategische zet was, waarbij Tino Martin op slimme wijze zijn optreden vulde met momenten van zelf meezingen. Hierdoor viel het minder op als hij om wat voor reden dan ook even stilviel. Desondanks werd de vraag gesteld of een half uur playbacken werkelijk het bedrag van € 12.500 rechtvaardigde.

Tino Martin staat erom bekend dat hij graag een drankje nuttigt voor, tijdens en na zijn optredens. Hoewel dit gedrag hem af en toe negatieve publiciteit oplevert, lijkt het weinig invloed te hebben op zijn boekingen, gezien het genoemde honorarium. Gisteren was het opnieuw raak in Bistro de Kruidentuin, waar zijn optreden een extra dimensie kreeg door de ontspannen sfeer.

Tino Martin(i)

Na het optreden ontstond er al snel een ludieke Tino Martini grap, verwijzend naar zijn vermeende voorliefde voor drank. Daarnaast werden vraagtekens gezet bij de waarde van een optreden waarbij het lijkt alsof er wordt geplaybackt. Mogelijk zal het management later met een verklaring komen, zoals een verkoudheid of extreme vermoeidheid, om eventuele twijfels weg te nemen.

Al met al zorgde de avond in Bistro de Kruidentuin niet alleen voor gezelligheid, maar ook voor discussie over de keuzes en prestaties van Tino Martin tijdens zijn optreden.

Bron: