In de glitter en glamour van de showbizzwereld waar schoonheid doorgaans zegeviert gaat Wendy van Hout de vriendin van Peter Gillis momenteel door een minder flatterende fase. Haar gelaatstrekken zijn veranderd tot het punt van onherkenbaarheid.

Intussen is Nicol Kremers de ex van Peter druk bezig met het verzamelen van bewijsmateriaal tegen haar voormalige vlam in de hoop gerechtigheid te bereiken. Ze claimt dat Gillis haar fysiek heeft mishandeld haar een oorbel uit het oor rukte en haar ongewenst beetpakte bij haar haren. Nicol zet nu haar verhaal op papier in een boek om aandacht te vragen voor de ernst van huiselijk geweld of toch voor de centen.

Tot dusver lijkt Wendy al dat leed bespaard te zijn gebleven. Haar Instagram is een schatkist van verliefde plaatjes met Gillis. Recent deelde ze nog een video van Peter die gehaktballen rolt. Maar de laatste foto van Wendy is toch wat minder charmant te noemen.

Trending
René Froger liegt de hele boel bij elkaar
Op de onderstaande foto is Wendy totaal onherkenbaar. Lijkt wel of ze cement op haar gezicht heeft gesmeerd. Haar volgers speculeren of ze misschien een gehaktbalrecept van Gillis uitprobeert.

Hieronder de foto:

Bron: