Hélène Hendriks was te gast in de nieuwe talkshow HLF8 van Johnny de Mol en daar liet ze zich nogal hard uit over haar collega Wilfred Genee.

Ze liet onder meer weten dat ze geen droomduo waren in hun eigen talkshow Cafe Hendriks & Genee. Hélène zei hier het volgende over:

“Ik vind Wilfred heel aardig en heel goed in zijn vak, maar wij waren absoluut geen droomduo. Sterker nog: ik noemde het altijd Café Wilfred & Genee in plaats van Café Hendriks & Genee. Je kunt elkaar heel aardig vinden, maar dat wil niet zeggen dat je goed met elkaar kunt werken.”

“Wilfred zat gewoon op een heel ander level. Hij had al veel politieke interviews gedaan, hij denkt heel snel, is autodidact en ik had heel de week voetbal. Dan kwam ik aan en moest ik alles in me proppen, bijvoorbeeld van Baudet die we gingen interviewen. Hij was gewoon verder en dat zag je ook. Die balans was er niet helemaal. Daar was hij dan ook niet blij mee”

Verder liet Hélène nog weten dat ze haast zeker weet dat Johan Derksen niet gaat stoppen op de tv. Hij zal wellicht gaan stoppen met het programma Veronica Inside, maar hij staat open om deel te nemen aan een nieuw format. Ze waren namelijk al in gesprek voor een dagelijkse talkshow waar meer het nieuws van de dag besproken wordt dan het voetbal. En daar was Johan Derksen heel enthousiast over.

Bron: