l wekenlang gaan er geruchten dat Hélène Hendriks zich binnenkort in het echt gaat verbinden met haar mysterieuze grote liefde. Hélène zweeg tot dusver, maar heeft nu besloten om open en eerlijk te zijn over een huwelijk met haar vriend.

Vriend Hélène Hendriks

Wie is eigenlijk de vriend van Hélène Hendriks? Bij de meeste BN’ers ligt hun liefdesleven gewoon op straat. Ze kwakken hun hele Instagram vol met zoetsappige kiekjes, zoals Rob Kemps bijvoorbeeld doet. De presentatrice zit echter anders in elkaar.
Ze doet er alles aan om haar liefdesleven verborgen te houden voor het grote publiek en wil niets kwijt over de identiteit van haar lover. Het juicekanaal Reality.FBI ging vorige maand op onderzoek uit en vogelde uit dat het ging om ene Frans Vinju, een man die ruim twintig jaar ouder is dan Hélène. Ze blijft weigeren dit te bevestigen, maar ontkent het ook niet.

Huwelijk

Weekblad Party schreef onlangs dat de presentatrice en haar vriend huwelijksplannen hebben. Maar dat klopt niet volgens Hélène. ”Ik ben nog steeds niet gevraagd”, zegt ze grijnzend voor de camera van Shownieuws.
Ze laat ook weten dat er niets geheimzinnigs is aan haar liefdesleven, maar wil haar vriend bewust uit de media houden.

Bron: