Heleen van Rooyen heeft de afgelopen periode veel tijd doorgebracht in de sportschool, en zit goed in haar vel. Maar wanneer ze vol trots haar strakke lijf op Instagram deelt, ontvangt ze ook een hoop negatief commentaar. Heleen laat nu van zich horen.

De schrijfster is de afgelopen maanden druk bezig geweest met haar zogeheten ‘killerbody’. Ze vertelde eerder op Instagram dat ze was begonnen met afvallen. Dit deed ze met hulp van een programma. ,,Voor alle duidelijkheid: mijn BMI was bij de start gezond, ik had geen overgewicht, maar door teveel eten (lees: snaaien) en te weinig bewegen, waren er stiekem toch overal wat kilo’s bijgekomen en begonnen mijn kleren steeds strakker te zitten”, schreef ze toen.

Commentaar

Heleen krijgt veel positieve reacties op haar afgetrainde lichaam, maar helaas zitten er ook negatieve reacties bij. ,,Je bent te mager”, en ,,niet meer afvallen”, klinkt het. Van Rooyen is klaar met al het negatieve commentaar en laat van zich horen. ,,Je wordt te mager, niet meer afvallen hoor. Pas je wel op? En dat tig keer #gaap”, schrijft ze op Instagram Stories. ,,Heb een nieuw standaard antwoord nodig voor deze opmerking. Iemand tips?”, grapt ze.

Bron: