Gerard Joling is de volgende bekende Nederlander waarop Yvonne Coldewijer haar pijlen richt. De zanger wordt beticht van grensoverschrijdend gedrag.

40-50 verhalen

In de podcast ‘De Juice Show’ gaat wordt Geer hard aangepakt. ”Gerard heeft de neiging om heteroseksuele mannen ongevraagd op de mond te zoenen.”
”Ik heb zeker 40 tot 50 verhalen gekregen. Ze refereert aan mannen waarbij het orgaan van Gerard zonder toestemming in hun mond werd geduwd. Dat zijn geen onschuldige gebeurtenissen.
Een spion heeft Yvonne verteld: ”Gerard Joling in Kroatië. Volgens mij in 2013 ofzo. Hij was op een feestje met Jan Smit.”
”Daar pushte hij een jongen van 19 jaar om met hem te zoenen. En wat gebeurde er toen? Die jongen was heel dronken en had geen interesse.”
Heftige schandalen over Gerard Joling: ”Dit is echt einde carrière”
”Maar daar had Gerard geen boodschap aan. Eindstand: hij heeft hem vol op zijn mond gepakt.” En er is veel meer. ”Ik heb 40 of 50 berichten ontvangen.

Gecanceld

”Allemaal een beetje dezelfde strekking: heteromannen betast of gegrepen door Geer. Ik deed er eerst nog erg lacherig over. ”
”Maar stel je voor het was een vrouw geweest en een hetero man, dan was het finito en was hij gecanceld. Hij komt er gewoon mee weg.”
Heftige schandalen over Gerard Joling: ”Dit is echt einde carrière”

Interventie

Yvonne lijkt het verstandig een gluiperige mannenbetaster serieuzer te nemen. ”Bij Gerard zitten er misschien jongere jongens of gevoelige mannen bij. Die krijgen dan een tong in hun mond.”
Co-host Mark Koster zou graag een keer met Gerard Joling willen praten. ”Geer, is het lol voor jou of ben je ook echt hitsig op ze?”
Yvonne Coldeweijer zou Gerard ook graag aan de tand willen voelen over zijn praktijken. En dus is het tijd voor een soort interventie.

Bron: