Toen er een aantal maanden geleden juice naar buiten kwam over Simon ging het helemaal mis tussen het duo. Er gingen al eerder geruchten dat Simon Keizer zijn toen zwangere vrouw zou hebben bedrogen. Maar een paar weken geleden werd duidelijk dat Simon Keizer aan de lopende band zou vreemdgaan. Maar liefst zeven vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk gaat. De vrouw van Simon gelooft nog steeds dat Simon niets heeft gedaan en leeft in haar eigen bubbel.

Niet veel later ging het gerucht dat Nick wilde stoppen met het zangduo Nick en Simon. Een paar dagen later kondigde ze officieel aan dat het tweetal uit elkaar gaat. De twee kunnen elkaars bloed wel drinken, maar gingen nog wel een afscheidstour doen en samen een nieuw tv-programma.

In het tv-programma zag je dat de twee geen woord wisselde met elkaar en elkaar zelfs niet aankeken. Er waren ook maar echt enkele momenten waar de twee beide tegelijk in beeld waren en dan zaten ze ver van elkaar vandaan.

Maar goed wij hebben te horen gekregen dat Nick een keer zo boos op Simon is geweest dat de twee met elkaar op de vuist zijn gegaan. Dit zou een tijdje geleden gebeurd zijn toen Simon aan de lopende band vreemdging.

Bron: