Geraldine Kemper kennen natuurlijk allemaal als presentatrice van Big Brother. Dat is overigens één van de weinige programma’s die ze mag presenteren. Verder blijft het een beetje stil rondom haar.

Maar gisteren deelde ze een heftig verhaal op haar Instagram account. Ze zei dat ze werd lastig gevallen door een man en echt heel bang was en dat op een dinsdagavond in haar eigen stad.

Geraldine zegt er het volgende over:

“Gisteren fietste ik op straat en maakte ik oogcontact met een jongeman. Voor hem reden om mij uit te schelden en met een bierblikje te bekogelen.”

Gelukkig nam een andere man het voor Geraldine op. Maar in de avond liep ze terug van een meeting en toen gebeurde er iets heel angstigs.

“En in een straat waar verder niemand liep kwam een man naar me toe gelopen. Ik voelde het al. Soms voel je het.”

“De man komt veel te dicht bij me lopen. Blijft hangen en zegt op een vieze toon ‘Goedenavond he.’ Ik was echt bang. Gelukkig liep hij door.”

“Dit waseen gewone dinsdag. En nee niet alle dagen zijn zo. Maar het blijft toch bizar dat ik soms zo bang ben in m’n eigen stad.”

Geraldine heeft veel reacties op haar verhaal gekregen van vrouwen die iets soort gelijks hebben meegemaakt. Straatintimidatie is aan de orde van de dag voor vrouwen.

Bron: