Eloise van Oranje komt met een heftige onthulling. Ze werd tijdens een treinreis aangerand. ,,Gelukkig ben ik voor mezelf opgekomen”, deelt ze met haar volgers op TikTok.

Eloise van Oranje reist veel met de trein, maar heeft zich niet altijd veilig gevoeld. Anderhalf jaar geleden heeft ze iets heftigs meegemaakt: ze werd aangerand. ,,Ik heb m met de grond gelijk gemaakt”, vertelt ze in een filmpje op TikTok. ,,Niet fysiek, maar met woorden.”

‘Kap hiermee’

Volgens Eloise gebeuren deze dingen elke dag in de trein. ,,Letterlijk élke dag. Ik kan echt op meerdere handen tellen hoe vaak ik naar iemand ben toegestapt om te zeggen: ‘Kap hiermee, je maakt iemand oncomfortabel”’, vervolgt ze. ,,We moeten samen met de meiden sterk staan tegen mensen die ons lastigvallen.”

Veel volgers herkennen zich in het verhaal van Eloise. ,,Echt super dat je dit deelt. Een vriendinnetje en ik zijn dit laatst ook overkomen in de trein”, reageert iemand. En een ander schrijft: ,,Ik heb dit ook al meerdere keren meegemaakt.”

Boekje open

Eloise was onlangs te gast in de podcast Maandag Klaagdag en tussen het ‘geklaag’ door kwam ineens het onderwerp relaties voorbij. ,,Ja, jij hebt een vriend”, zei Robbert Rodenburg tegen Eloise, die dat bevestigde. Veel wilde ze er niet over kwijt, alleen dat haar vriend het momenteel druk heeft. Gelukkig betekent dat niet dat de twee elkaar minder zien. ,,We maken tijd voor elkaar.”

@everyprofilenameistaken

Volg deze snelle en goeie training van @L’Oréal Paris want alleen samen kunnen we wat aan street harassment doen 🤍 love jullie en pas goed op jezelf #westandup *ad

♬ original sound – eloise

Bron: