In een video die Britt Dekker deelt op haar PaardenpraatTV kanaal op Youtube deelt Britt een schokkende verhaal. “Vorige week was George aan het grazen en kwam per ongeluk met zijn neus tegen een stroomdraad. Hij schrok ontzettend”, onthult ze.

“Op een gegeven moment stond hij weer te grazen en wilde ik mijn arm over zijn nek leggen”, vervolgt ze. “Ik wilde hem gewoon even liefkozen met een aaitje en een klopje. Maar op het moment dat mijn hand zijn hals raakte, dacht hij dat hij een elektrische schok kreeg. Hij schrok zich rot en rende achteruit. Helaas raakte het touw op de een of andere manier om mijn arm verstrikt.”

Terwijl ze de wond laat zien, merkt Britt op: “Gelukkig ziet het er nu al een stuk beter uit. Gisteren was het nog veel erger en erg pijnlijk.”

“Uiteindelijk bleek het slechts een brandwond te zijn, zonder breuken of afscheuringen. Maar het laat wel zien hoe snel zoiets kan gebeuren. En het voelt echt heel vervelend”, concludeert Britt, terwijl ze haar ongemak illustreert.

Bron: