Monique Westenberg krijgt momenteel bakken met hevige kritiek over zich heen. Het knipperlicht-vriendinnetje van André Hazes filmde haar hem terwijl hij een bakje snus uit zijn zak haalde en dit vervolgens sneaky onder zijn bovenlip propte. Mo postte het filmpje daarna vol trots op Instagram.

Flair

Yvonne Coldeweijer reageerde hier pijlsnel op. De roddelvlogster snapte er helemaal niets van. Ze gaf een korte uitleg over snus en schreef: ”Snus is verboden dus als André lekker verder wil junken is dat helemaal prima, maar misschien wil Monique het dan op zijn minst niet meer promoten door dit gewoon te posten. Er kijken jonge mensen mee.”
En nu gaat het nog verder, want Flair-columniste Hester Zitvast uit verwoestende kritiek op Monique in het blaadje. Ze schrijft: ”Dat je dus de vader van je kind een lading nicotine onder zijn behaarde bovenlip ziet vouwen en denkt: sexy.”

Monique ook verslaafd

Zitvast gaat nog verder. Ze denkt dat Monique lijdt aan een vorm van exhibitionisme en dat Monique zelf ook ernstig verslaafd is: aan André Hazes. ”Blind van liefde, dat is iedere keer de trieste conclusie die ik zie als ik die ziekelijke adoratie van haar zie. Alles wat André doet is heilig voor Monique. Tenminste, daar lijkt het op.”
”Zelf net afgekickt van de drank en drugs een extreem verslavend middel openlijk gebruiken en het hot maken vindt ze nog prachtig.” Zitvast vraagt zich af wat voor voorbeeld dit schets voor de kleine Dreetje en hint erop dat die later misschien ook wel in aanraking komt met het verslavende middel. Dat zou niet eens gek zijn met zulke ouders.
”Mocht dat het geval zijn, dan hoop ik dat ze (Monique Westenberg) terugdenkt aan die ene mooie dag in juli 2023 waarop ze het een story waard vond. Het was een vrij domme actie. En het zag er ook nog heel oenig uit.”

Bron: