Andy van der Meije kennen we natuurlijk allemaal als een voormalig profvoetballer met een behoorlijke carrière die hij naar eigen zeggen verpest heeft met drank, drugs en seks. Ook in het privéleven heeft Andy behoorlijk wat prestaties geleverd. De voormalig profvoetballer is vader van vijf dochters en één zoon.

Met twee van zijn dochter heeft Andy een behoorlijke tijd geen contact gehad. Er waren veel verwijten richting Andy vanwege het ontbrekende contact met zijn dochters Isabella en Purple. De voormalig voetballer heeft afgelopen zomer zijn banden met de twee dochters proberen aan te halen, met succes. Het was echter wel een opgave, zijn dochters wonen in Italië. Andy is destijds met zijn gezin naar het zonnige land gevlogen om het contact te herstellen. Inmiddels spreekt Andy zijn dochters weer regelmatig en ide de vader-dochter band weer zoals hij hoort te zijn. Op zijn verjaardag kreeg de oud-voetballer een video toegestuurd.

Purple en Isabella feliciteren Andy van der Meijde!
Isabella en Purple hadden een video opgenomen voor Andy: “Hallo papa, gefeliciteerd met je verjaardag. We houden van je. We wensen jou een geweldige dag. Helaas kunnen we nu niet bij jou zijn maar we zien je over twee weken!” Vandaag Inside besloot de video van Isabella en Purple en daarbij de reactie van Andy te plaatsen op Vaderdag afgelopen zondag. Het contact herstellen met Isabella en Purple bleek echter nog een hele opgave te zijn voor Andy. Tijdens zijn pogingen zou Purple beweerd hebben dat Andy dit alleen in de media bracht voor eigen publiciteit. Purple uitte kritiek op Instagram en beweerde dat Andy er weinig voor haar was en vaak loog over het herstellen van hun relatie. Ook Isabella liet weten dat ze het lastig vond dat ze nooit gebeld werd of een knuffel van hem kreeg. Inmiddels is de band hersteld en daar zijn we blij mee:

Bron: