Het is tijd voor Mary Borsato om afscheid te nemen van haar landhuis in Alkmaar waar zij 23 jaar fijn heeft gewoond. De bruidsmode-ontwerpster zet haar villa – waar ze veel heeft meegemaakt met zoon Marco Borsato – te koop, dat meldt website BekendeBuren.

Mary vraagt 769.000 euro voor de vrijstaande villa. Deze prijs lijkt mee te vallen: het huis is namelijk 143 vierkante meter groot, en heeft in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

Groene weides

De woning bestaat uit twee woonlagen en een zolder. Naast allerlei inbouwapparatuur in de keuken kon het welbekende kookeiland natuurlijk niet ontbreken.

De vrijstaande villa staat in Alkmaar en is omringt met prachtig groene weides. Door de hoge ramen heb je uitzicht over deze rustgevende weilanden. In de tuin rondom het huis bevind zich ook een prachtig zonneterras.

Twee ton winst

Mary kocht het huis in het jaar 2000 van haar bloedeigen zoon Marco. Zij betaalde destijds een bedrag van 363.024 euro en liet er een hypotheek van 575.000 euro op vestigen. Als het huis wordt verkocht voor de huidige vraagprijs maakt Mary dus tegen de twee ton winst.

Kijk voor foto’s van de woning op: https://www.bekendeburen.nl/mary-borsato-moeder-van-marco-zet-haar-prachtig-gelegen-landhuis-te-koop-zie-alle-fotos

Bron: