Dat voor Anneke het Married at First Sight-avontuur één groot drama was, is inmiddels duidelijk. Toch zou ze inmiddels de liefde hebben gevonden. Volgens een dorpsgenoot bij een véél jongere man…

,,Ik woon bij Anneke in het dorp. Ze zou nu met een bakker samen zijn”, vertelt een bron aan juicekanaal Realityfbi. ,,Ik hoorde dat hij veel jonger dan haar is.”

Huwelijksdrama

Kennelijk heeft Anneke na het MAFS-huwelijksdrama toch de liefde gevonden. In het programma werd Anneke gekoppeld aan Dirk, met wie ze meteen al geen klik voelde. In de nieuwste aflevering is te zien hoe Anneke open kaart met Dirk speelt. Want waar zij het liefst direct haar spullen pakt en naar huis gaat, wil Dirk het wél een kans geven.

Dirk

De twee gaan in de tuin van het hotel zitten om met elkaar te praten. ,,Het liefst wil ik getrouwd blijven”, zegt Dirk. Maar Anneke denkt daar anders over. ,,Ik wil mijn excuses aanbieden dat ik ‘ja’ heb gezegd. Ik had het niet moeten doen.”

Mismatch

Dirk ging met het volle vertrouwen in de wetenschap het avontuur aan en is erg teleurgesteld in Anneke. Maar volgens Anneke zijn zij en Dirk gewoon een totale mismatch. Zij kan maar niet begrijpen dat ze aan Dirk is gekoppeld door het programma. ,,Ik denk dat ze het niet goed hebben gezien”, zegt ze over het werk van de experts.

De twee besluiten afscheid van elkaar te nemen. Wanneer Dirk bij het afscheid vraagt of hij Anneke nog advies mag geven, wordt Anneke boos. ,,Nee, dat mag jij níet”, reageert ze. ,,Ik ga nu afscheid van je nemen”, zegt Dirk resoluut, die opstaat en zijn vrouw alleen achterlaat.

Bron: