Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn natuurlijk alweer een tijdje uit elkaar, recente berichten wijzen er echter op dat de twee het bijleggen om er voor hun zoontje, Lio te zijn. Lio is inmiddels al 4,5 jaar en komt ook naar voren in de nieuwe documentaire van Jorik, zoals de rapper eigenlijk heet. Patty Brard uit haar zorgen over Lio, hij is al 4,5 jaar oud maar praat nog steeds niet. Dat terwijl de meeste kinderen hun eerste woordjes spreken wanneer ze één tot anderhalf jaar zijn. Patty bezorgd: “Mijn moederhart huilt gewoon als ik die kleine Lío zie. Het is echt een schattig kindje om te zien… Maar het praat niet… Het wordt overstelpt met cadeaus. De Intertoys wordt aangerukt, alles wordt aangerukt. Maar alles wat het kindje wil is aandacht…” Zo blijkt maar weer dat het leven niet alleen maar draait om geld, zoals in de beleving van Jorik.

Kindje Lil Kleine en Jaimie Vaes praat nog altijd niet

Bart Ettekoven vreest het ergste: “Het ontbreekt aan de belangrijkste dingen. Het is heel bekend dat in de eerste duizend dagen van een kind je gevormd wordt. Emotioneel, op heel veel gebieden. En de eerste duizend dagen van dit kind zijn natuurlijk zó onrustig geweest. Met twee ouders die aan de cocaïne zitten, aan de drank, die ruzie maken… Je wordt van de ene nanny naar de andere gestuurd. Die spreekt Engels, die spreekt Nederlands. Ze hebben het het zelf over een toxic relationship en daar heeft het kind tussenin gezeten.” Patty schrikt van de beelden: “Het zusje van Kleine, dat hele beschaafde meisje dat er ook in zit, vertelde dat ze dan op moest komen passen. Ze zouden om twaalf uur thuiskomen, maar dan kwamen ze om vijf uur ’s ochtends helemaal doorgezopen en doorgesnoven thuis… En dan werd er geblèrd en geschreeuwd en gedaan.”

Patty Brard vindt het afschuwelijke beelden

Patty stelt dat dát onwijs schadelijk is: “En dan moest de kinderbescherming gebeld worden. Twee minuten later was het weer goed. Ja, ik bedoel: dat kan niemand volgen dit soort situaties. Laat staan als je daar als klein kind in moet opgroeien. ” Daarnaast stelt Patty dat die twee, voor het welzijn van hun zoontje, nooit meer bij elkaar zouden moeten komen: “Hij kan nog beter één keer terugvallen op de alcohol dan op Jaimie Vaes, heel eerlijk gezegd, want dat maakt echt het állerslechtste in elkaar wakker wat er maar wakker te maken is. Sorry dat ik het zeg.” Beelden uit de documentaire van Lil Kleine die nu op Prime Video te zien is:

Bron: