Verschrikkelijk nieuws over Hans van der Togt. De voormalig presentator (76) van het Rad van Fortuin lag vorige maand in het ziekenhuis nadat hij een TIA kreeg, en is nu opnieuw opgenomen. Tegen Story vertelt Hans dat het heel slecht met hem gaat.

”Het is heel ernstig”

Hans kwam op 9 april zwaar ten val en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hij heeft enkele kneuzingen en dat is niet alles. ”Het gaat heel slecht met me, het is heel ernstig”, zo laat Hans weten vanuit het ziekenhuis.
Hans heeft intens veel pijn. ”Ik zit zwaar onder de medicatie. Het enige dat ik nog kan doen is op mijn rug liggen en slapen. Verder kan ik helemaal niets.”

TIA

Toen Hans vorige maand werd getroffen door een TIA, liet hij aan Story weten dat hij ’s nachts wakker werd en niets meer kon. De presentator kon niet meer bewegen en was compleet in de war. Hij viel weer in slaap. Toen hij de volgende dag ontwaakte, leek alles weer normaal.
Toen hij op bezoek ging bij een neef, vond die Hans er wat vreemd bijlopen. Hij belde de hulpdiensten en Hans moest mee met de ambulance.

Alcohol

Shownieuws schrijft dat Van der Togt een ‘haat-liefdeverhouding’ heeft met alcohol. In 2017 liet hij weten dat hij was behandeld voor zijn drankgebruik.
Daarna besloot Hans een tijdje alcoholvrij te leven, totdat hij een terugval kreeg. Toen dronk hij soms wel twee flessen per dag.
Laten we hopen dat Hans goed herstelt en weer snel naar huis mag,

Bron: