Frans bekijkt het leven altijd door een roze bril, maar als het slecht gaat met de gezondheid van familieleden, kan hij wel even verdrietig zijn.

Frans en Mariska Bauer

Wanneer je denkt aan het liedje ‘Heb je even voor mij’ en ‘Als Sterren aan de Hemel staan’ denk je ongetwijfeld aan Frans Bauer. De geliefde Nederlandse zanger, bekend om zijn lach en grappige gewoontes, heeft met zijn memorabele liedjes een onuitwisbare indruk achter gelaten.

Maar Frans zijn privéleven is net zo hartverwarmend als zijn muziek. Hij deelt al jaren lief en leed met zijn echtgenote Mariska. Samen vormen ze het trotse ouderpaar van vier zonen: Christiaan, Frans jr., Lucas en Jan. De fans van Frans smullen dan ook iedere keer wanneer Mariska of Frans een nieuwe gezinsfoto delen.

Dierbaarste bezit

Frans vertelde onlangs in MAX Magazine over zijn moeder, want hij maakt zich best veel zorgen over haar. Moeder Wies woont namelijk nog zelfstandig in haar woonwagen, maar Frans en de rest van het gezin houden een oogje in het zeil en zij verzorgen haar als dat nodig is. ‘Ze wordt wat vergeetachtig. Mariska, onze kinderen en mijn moeder zijn mijn dierbaarste bezit’, meldt Frans aan weekblad Party. Wat een droevig bericht is dit zeg. Hopelijk mogen Frans en de rest van zijn gezin nog lang van Wies genieten.

Bron: