Zanger Rob de Nijs lijdt aan de ziekte van Parkinson en helaas gaat zijn gezondheid snel achteruit.

Volgens zijn vrouw Jet is het einde nabij en daar wil ze natuurlijk niet aan denken.

De zanger en zijn vrouw zijn al drie decennia samen, maar het verleden was moeilijk en ze hebben als koppel de nodige uitdagingen moeten aangaan.

Helaas ging de gezondheid van Rob de Nijs steeds verder achteruit. ,,Er wordt aan gewerkt”, zei Jet tegen het Weekend.

,,Rob is natuurlijk beperkt mobiel dus ik moest de handen uit de mouwen steken. Maar hij is het zeker waard. Hij is een aardige vent, dus ik zou het graag voor hem doen. ”

Sinds het overlijden van haar geliefde is Jet bewuster gaan leven zodat ze elke dag met volle teugen leeft. “Natuurlijk is er een goede kans om afscheid te nemen.

Niemand kan de toekomst voorspellen, we zouden allemaal zo moeten leven, vandaag is de laatste dag van ons leven. zei Jeter.

Hoewel ze het liever niet onder ogen ziet, beseft ze ook dat het einde nabij is. “Eigenlijk denk ik er liever niet aan, want dat is geen fijn leven. Dus doen we het zo min mogelijk.”

Jet kreeg de vraag hoe het met haar man ging. “Hij loopt niet meer en hij heeft meer moeite met opstaan, dus daar zou je eens over kunnen nadenken,” zei Jeter.

Desondanks koesterde het paar nog steeds een droom en wilden ze naar Bonaire vertrekken. Jet wil er wonen.

Helaas zijn er meer nare dingen gaande in het leven van het koppel. “Mijn moeder is erg ziek en mijn vader is niet jong, dus het is niet zo gemakkelijk om te doen.”

Ook de 93-jarige moeder van Jet, die lijdt aan de ziekte van Alzheimer, was ziek. “Tot vorig jaar woonde ze thuis en ik was daar veel.

Gecombineerd met voor Rob zorgen, kan ik dat nu even niet. Mijn vader is ook net verhuisd naar een verpleeghuis.

Het is voor Rob zorgen, ervoor zorgen dat mijn vader in goede gezondheid verkeert… mijn moeder maakt het nu goed, maar al met al is het veel. “

Bron: