Bibi Breijman (32) bevestigde eerder deze week nog dat ze in blijde verwachting is van haar derde kindje. Nu blijkt de Haagse zangeres al voor de tweede keer deze week in een ziekenhuisbed beland te zijn.

Bibi’s partner Waylon deelt op sociale media een foto van het ziekenhuisbed van zijn zwangere vrouw.

Bibi Breijman en Waylon bevestigen komst derde kind: ‘Ons geheimpje’
Wat Bibi mankeert laat de zanger in het midden, wel schrijft hij bij de foto: „Beter wordt het weer een leuk kind”, ook koos hij het liedje You make me sick als soundtrack van de foto, wat subtiel lijkt te verwijzen naar Bibi’s kwaal. Afgelopen vrijdag deelde Bibi op haar eigen Instagram een foto van een wc-pot waar ze haar middelvinger naar opstak.

Tekst gaat verder onder de foto.

Extreme misselijkheid

Dat lijken vrij duidelijke verwijzingen naar een kwaal waar Breijman ook bij haar vorige twee zwangerschappen al mee te maken kreeg. Ze ontwikkelde een extreme vorm van hyperemesis gravidarum, oftewel zwangerschapsbraken.

Toen ze in verwachting was van dochtertje Teddy (5) betekende de diagnose dat ze de eerste vijf maanden moest overgeven. De geschiedenis herhaalde zich in 2021 toen ze zwanger was van zoon Chester (1). Destijds werd Breijman ook opgenomen in het ziekenhuis omdat ze vanwege het veelvuldig braken kans liep op uitdroging. Ook kreeg ze medicatie toegediend tegen de misselijkheid.

Bron: