Daniëlle van ’t Schip heeft na een lange tijd weer iets van zich laten horen op Instagram. Omdat ze in het bericht niet vertelt hoe het momenteel met haar gaat, maken volgers zich grote zorgen. ,,Hoe gaat het met jou?”, luidt het onder haar bericht.

Na zes weken niets te hebben gedeeld op Instagram, heeft Daniëlle eindelijk weer iets van zich laten horen. In een lang bericht blikt ze terug op augustus 2019, toen ze in Griekenland was. ,,Ik dans, zing en spring, want ik wil zeker heel graag naar Griekenland; het land van de goden en godinnen. Het land waar de zon veel schijnt en de zee zo helder is”, schrijft Daniëlle bij een foto van haarzelf in Griekenland.

Zorgen bij volgers

Het was een onbezorgde tijd voor Daniëlle, die in april 2022 de diagnose uitgezaaide darmkanker kreeg. Onder het bericht laten volgers weten blij te zijn weer van Daniëlle te horen. ,,Ik miste al jouw berichtjes”, reageert iemand. En een ander schrijft: ,,Ik moest net aan je denken, al zo lang niets van je gehoord…”

Omdat Daniëlle in het bericht niets vertelt over haar gezondheid, maken volgers zich zorgen. ,,We hebben je gemist. Hoe is het met jou?”, luidt het in de reacties.

‘Wonderen bestaan’

Daniëlle staat bekend om haar optimistische levenshouding, maar door de chemokuur is ze maar liefst twintig kilo afgevallen, haar prachtige haren verloren en draagt ze luiers. Naast de chemo’s is ze ook bestraald. ,,Natuurlijk hoopte ik dat het de twee tumoren zou wegtoveren”, vertelde ze eerder in gesprek met Libelle. ,,Dat is niet gebeurd, wel werden ze kleiner. Of dat een teleurstelling is? Nou ja, ik moet ook realistisch zijn. De diagnose uitgezaaide darmkanker is heftig.”

Ondanks alles blijft Daniëlle positief in het leven staan en blijft ze hopen dat het goedkomt met haar. ,,Aan de andere kant bestaan wonderen, dus wie weet ook voor mij. Daar wil ik in blijven geloven, dat is de manier om dit vol te houden.”

Bron: