Marieke Elsinga zat er gisteravond helemaal doorheen. Ze heeft een verschrikkelijke nacht gehad, zo deelt ze haar volgers mede op Instagram. Haar poes Kiki moest met spoed naar een medisch centrum gebracht worden en dat raakte Marieke Elsinga ontzettend diep.

Medisch centrum

Gelukkig was ze nog wel helder genoeg om haar treurnis op Instagram te delen. Ze postte zelfs een foto van het diertje. Hierbij schrijft ze: ”Het gaat niet goed met Kiki. Ze heeft actute benauwdheid. Kon gelukkig direct terecht bij medisch centrum.”

”Daar ligt ze nu in een zuurstofkooi, die was net onderweg. Ze blijft vannacht en dan gaan we d’r onderzoeken. Ze is in heel goede handen.” Marieke hoopte zelf nog een beetje te kunnen slapen, terwijl Kiki niet in huis is. ”Ik ga proberen te slapen.”

Haarbal

Marieke heeft heel lieve berichten ontvangen. Daar bedankt ze iedereen voor. Uiteindelijk bleek het beestje maar weinig te mankeren. ”Ze weten niet wat er nu precies was. Mogelijk zat er een haarbal klem”, aldus Marieke. ”Kiki is een pittige tante, haha.”

Onlangs ging het trouwens ook met Marieke zelf niet zo best. De radio-dj had tijdens en na de geboorte van Pip heel vast last van jeuk.

Bron: