Deze week vertrok Gordon samen met zijn nieuwe, Australische vriend naar de Malediven. Daar genieten de tortelduifjes van een deugddoende vakantie, maar nu maakt de Nederlandse presentator somber nieuws bekend op Instagram.

Gordon is sinds kort opnieuw van ’t straat. Hij heeft de liefde gevonden bij de 24 jaar jongere Gavin Rozario. De presentator leerde zijn nieuwe vriend kennen toen hij eerder dit jaar op reis was in het Australische Melbourne. De twee raakten aan de praat aan een roulettetafel en intussen zijn ze al een tiental weken samen.

Het koppel spendeert tegenwoordig veel tijd samen in Dubai, waar Gordon inmiddels al even woont. Deze week zijn ze ook samen op reis vertrokken naar de Malediven en daar verblijven ze in een prachtig resort. De presentator deelde daar al wondermooie beelden van op Instagram, maar nu gaat het minder goed met hem.

“Stel je voor dat ik een keer een week gelukkig mag zijn. Pfff”, zucht hij. Hij legt ook meteen uit wat er juist aan de hand is. “Voor de tweede keer in drie maanden m’n knie uit de kom”, aldus Gordon. “Godverdomme”, klinkt het gefrustreerd. Toch probeert hij positief te blijven. “Maar ja, wel met een beeldig uitzicht en nu eindelijk niet alleen”, besluit hij.

Bron: