Sinds de Meilandjes de deuren van hun pension Code Rosé hebben geopend wordt Erica continu gebeld. Niet door mensen die oprecht geïnteresseerd zijn om een kamer te boeken, maar door prankcallers. ,,Dit is niet grappig. Dit is gewoon eng”, luidt het op X.

In de nieuwe aflevering van Chateau Meiland is het moment daar dat gasten een kamer kunnen boeken. De website is net in de lucht, maar Erica heeft een grote fout gemaakt. Ze heeft namelijk haar eígen nummer op de website gezet. Haar telefoon staat al gauw roodgloeiend.

Telefoon

,,Wéér telefoon”, roept Maxime wanneer de telefoon van haar moeder weer gaat. ,,Dit is gewoon weer een grappenmaker”, zegt Montana vervolgens. ,,Ja, wat moet ik dan? Meteen ophangen? Dat is ook onbeschoft”, antwoordt Erica. Maxime voelt de bui al hangen. ,,Ik wil jou over een paar maanden nog wel horen of je er nog steeds zo overdenkt”, zegt ze.

‘Maxime geschrokken’

En ja hoor, niet veel later gaat de telefoon van Erica weer. ,,Heeft u ook sekskamers te huur?”, klinkt er door de speaker van Erica’s telefoon. ,,Nee, die hebben we niet. Goedemiddag”, zegt Erica en hangt dan snel op. ,,Wat eng. Wat een idioot”, zegt Maxime, die behoorlijk is geschrokken. ,,Was gewoon een geintje”, bagatelliseert Erica. ,,Nou ik vond hem heel serieus klinken hoor. En dat soort mensen weten allemaal jouw telefoonnummer!”

Ander nummer

Erica loopt naar Martien om het verhaal te vertellen. ,,Je moet een ander nummer nemen, ik heb het gezegd!”, schreeuwt Martien. Maar Erica wil geen ander nummer. ,,Dan moet je mij niet lastigvallen!”, vindt Martien. ,,Wat heb je toch rare mensen op de wereld rondlopen.”

Schuld van Maxime

Volgens Erica is het allemaal vooral de schuld van Maxime. ,,Mijn telefoon gaat de hele dag. En dat was al zo sinds de site online is, maar het is nu heel erg, omdat het in een aflevering is geweest. Maxime vertelt daar heel vrolijk: ‘Het telefoonnummer van mijn moeder staat op de site’. Dus mensen dachten: ‘O, leuk’. En nu gaan ze bellen. Ook veel kinderen volgens mij”, legt ze voor de camera uit. ,,Maar ik denk dat het vanzelf stopt. Alles stopt vanzelf. Ik weet alleen niet wanneer.”

‘Eng’

Ook kijkers kunnen er niet om lachen. ,,Wel echt een enge situatie dat mensen je zo bellen zoals bij Erica gebeurt”, schrijft een kijker op X. ,,Is gewoon niet grappig. Het is gewoon eng!”

Bron: