Floortje Dessing is tijdens opnames op Bali vreselijk ziek geworden. Ze is naar eigen zeggen besmet geraakt met een naar ’tropisch virus’. Volgers zijn bang dat de tv-maker dengue heeft opgelopen.

Floortje verblijft voor werk op Bali, maar hoopte ook even te kunnen ontspannen. Na zeven jaar is ze weer terug op Bali en daar keek ze ontzettend naar uit. ,,Na zeven jaar terug op Bali; vooral om verhaal te filmen, maar ook even ontspanning”, begint Floortje haar verhaal op Instagram. ,,Zo veel meer gebouwd, en zo veel drukker na de stilte van COVID.”

Floortje Dessing ziek

Helaas kan Floortje niet echt genieten van haar reis, want ze is hartstikke ziek. ,,Nasty tropisch virus heeft me al op dag twee te pakken genomen, dus lig alleen maar binnen onder muggennet te slapen; af en toe wakker met bonkende hoofdpijn.”

Volgers vrezen voor dengue

Floortje heeft al dagen niet kunnen eten. ,,Hou alleen maar water binnen. En paracetamol. Dat is ook reizen… Maar even doorbijten en we zijn er vast weer”, sluit ze haar bericht af. Hoewel Floortje positief blijft, vrezen volgers dat ze iets gevaarlijks onder de leden heeft. ,,Toch niet (weer) dengue hoop ik? Zelf ook gehad op Bali…”, schrijft een bezorgde volger. ,,Zat ik ook aan te denken”, reageert een ander.

Niet de eerste keer

Het zou in elk geval niet de eerste keer zijn dat Floortje knokkelkoorts op Bali oploopt. Ook is het niet de eerste keer dat ze ziek wordt tijdens een reis. Eerder kreeg ze tekenencefalitis in Zweden, een ontsteking van de hersenen die veroorzaakt wordt door een virus dat besmette teken overbrengen, en in Colombia liep ze schistosomiasis op, een infectie waarbij larven van een worm door de huid heen in bloedvaten terechtkomen.

Bron: