Chantal Janzen heeft een boekje opengedaan over haar seksleven. De presentatrice geeft toe dat haar seksleven geregeld op een laag pitje staat door haar drukke agenda, iets wat zij en haar man naar eigen zeggen prima vinden. Volgers hebben hun bedenkingen. ,,Marco zoekt het elders wel op…”

Chantal Janzen vertelt in haar nieuwe editorial voor &C dat grote tv-projecten invloed hebben op haar seksleven. Soms hebben zij en haar partner Marco een langere periode geen seks, omdat ze dan vanwege een groot werkproject ‘in een concentratiebubbel’ zit.

‘Dan duurt het een maand’

,,Misschien is dat hetzelfde wat weleens over voetballers verteld wordt: geen seks voor een wedstrijd”, stelt Chantal. ,,Alleen duren die wedstrijden bij mij wat langer dan negentig minuten. En als dat werkproject nou een maand duurt? Dan duurt het een maand.”

Toen ze bezig was met de voorbereidingen op het Eurovisiesongfestival werd er weinig ‘ge-ding-a-dong’d’, vertelt ze verder. ,,Ik doe het pas als het voor ons goed voelt en dat werkt voor ons. Een keer per maand? Prima. Vier keer per week? Prima.”

‘Marco zoekt het ergens anders’

RTL Boulevard deelde de uitspraken van Chantal op Instagram en dat leidt tot enige ophef. Veel mensen denken dat Marco het buiten de deur zoekt. ,,Blijft een man dus misschien ergens anders plezierig”, reageert iemand. En een ander: ,,Hij zoekt het elders wel op. Ga jij maar in je pyjama huppelen.”

Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan over de partner van Chantal. Zo meldde Juicechannel al eerder dat Marco regelmatig de verleiding opzoekt bij andere vrouwen. ,,Geeratz houdt ervan om met andere dames naar een hotel te gaan. Hij komt vaak weer terug met dezelfde dames”, schreef het kanaal op Instagram.

Bron: