Het doel van André Hazes is om met Monique Westenberg in het huwelijksbootje te stappen, maar wanneer hem wordt gevraagd naar het leeftijdsverschil, lijkt hij minder zeker van zijn zaak te zijn. ,,Dat zien we dan wel.”

André en Monique hebben al negen jaar lang een knipperlichtrelatie. André is naar eigen zeggen veranderd en gaat er dit keer helemaal voor. Hij onthulde onlangs zelfs dat hij en Monique in de toekomst willen trouwen.

Bedrog

Iedereen weet dat André Monique meerdere keren heeft gedumpt voor iemand van zijn eigen leeftijd. Hoe weet André nu zeker dat dat niet meer gebeurt? ,,Dat je niet meer drinkt, zorgt er wel voor dat je je grenzen weet”, legt André in gesprek met weekblad Weekend uit. ,,Als ik kijk naar de nachten met stappen en zo, dan doe je gewoon domme dingen. Nu ben ik óf niet eens op die plekken waar rare dingen gebeuren, óf ik kan mijn kop gebruiken.”

Leeftijdsverschil Monique

De zanger kan inmiddels de verleidingen aan, maar hoe kijkt hij naar het leeftijdsverschil? ,,Toen Monique en ik een relatie aangingen, zeiden mensen al tegen mij: ‘Straks is zij oud en dan ben jij nog maar zo oud…’ Ja, dat zien we dan wel weer, denk ik.”

Trouwen

Hoewel André van de daken schreeuwt dat hij met Monique wil trouwen, lijkt hij tóch niet zo zeker van zijn zaak te zijn. Hopelijk leest Monique de reactie van André niet, want de nieuwe leefstijl van de zanger heeft haar overtuigd om het weer aan te durven gaan. ,,Vanaf het moment dat ik de kliniek uitkwam, ben ik weer mezelf. Dat is wat haar overtuigd heeft om het weer aan te durven gaan”, legt hij uit.

Kritiek

Op de keuzes die hij in het verleden maakte, krijgt André nog dagelijks kritiek. Het internet staat vol met het bedrog van André en hij ziet er tegenop om dat in de toekomst aan zijn zoon uit te moeten leggen. ,,Dré kan lezen nu en wat hij vaak doet, is ‘André Hazes’ intoetsen op Google. Ik zie dan weleens wat foto’s met vrouwen voorbij komen en je kan nu nog dingen verschuilen door te zeggen: ‘Dat zijn foto’s met fans’. Maar op een gegeven moment gaat ‘ie dat wel door krijgen.”

Bron: