Het is triest om te horen dat Erica en Jirina’s relatie zo slecht is geworden na het overlijden van hun gemeenschappelijke familielid. Hoewel het normaal is dat erfgenamen soms conflicten hebben over de afhandeling van een erfenis, kan het moeilijk zijn als er geen direct contact tussen de betrokken partijen is. In deze situatie kan het wellicht het beste zijn als Erica en Jirina met elkaar praten en proberen hun verschillen op te lossen, of desnoods met hulp van een professioneel mediator. Dit zou kunnen helpen om hun relatie te verbeteren en de afhandeling van de erfenis soepeler te laten verlopen.

Geen contact

Het is begrijpelijk dat Erica boos was en zich gekwetst voelde toen Jirina aangaf alleen via haar financieel adviseur te willen communiceren. Het kan moeilijk zijn om te communiceren met iemand die je vertrouwt, vooral als er belangrijke zaken te bespreken zijn zoals de afhandeling van een erfenis. Erica kan proberen om met Jirina te praten en te proberen hun verschillen op te lossen, zodat ze rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren in plaats van via een tussenpersoon. Als dat niet lukt, kan het misschien helpen om een professioneel mediator in te schakelen om de communicatie tussen hen te verbeteren.

‘Ik vind haar moeilijk’

Het lijkt erop dat Erica en Jirina al langere tijd een slechte relatie hebben, waarbij er verschillende conflicten zijn geweest. De situatie is alleen maar moeilijker geworden na het overlijden van hun gemeenschappelijke familielid en de afhandeling van de erfenis. In dit soort situaties kan het helpen om met elkaar te praten en te proberen hun verschillen op te lossen, of desnoods met hulp van een professioneel mediator. Het is belangrijk om te proberen de communicatie tussen de twee vrouwen te verbeteren, zodat de afhandeling van de erfenis soepeler kan verlopen en hun relatie kan genezen.

Bron: