Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach van Goldband hebben sinds ruim een half jaar een relatie met elkaar. De twee lijken dolgelukkig te zijn met elkaar en er is zelfs een muzikale samenwerking uitgekomen die de hitlijsten in Nederland heeft overgenomen. Het nummer ‘Stiekem’ kreeg bij de Edison-popprijzen de prijs voor beste videoclip én beste song. Maar is er stiekem meer aan de hand?

De Steenwinkel heeft in haar tijd als zangeres een behoorlijk goede reputatie opgebouwd. Ondanks de zangeres regelmatig wordt beschuldigd van affaires met bezette mannen ziet Nederland haar altijd nog als ‘de ideale schoondochter’. Toch heeft Yvonne Coldeweijer gisteren haar zorgen geuit vanwege haar omgang met de Goldband-leden: “Heb gehoord dat Maan zich een beetje laat meeslepen met Goldband en diens rituelen. Als je begrijpt wat ik bedoel… Iets om in de gaten te houden.” Wie Goldband kent weet precies over wat voor ‘rituelen’ het hier gaat.

Relatieproblemen voor Maan en Karel?

De ‘rituelen van Goldband’ passen natuurlijk niet helemaal bij de reputatie van De Steenwinkel. Echter weten we allemaal dat tegenpolen elkaar soms ook heel goed kunnen aanvullen. Wellicht dat De Steenwinkel de rem van Karel een beetje kan indrukken en Karel een beetje gas kan bijgeven voor De Steenwinkel. Echter lijken er nu ook wel wrijvingen te zijn ontstaan tussen de twee popsterren. Verschillende bronnen melden mogelijke relatieproblemen. Coldeweijer heeft een fikse ruzie aangekaart: “Ik hoorde overigens gisteren wel dat een backstage spion bij Oerrock (Festival in Friesland tijdens Hemelvaart…) Karel en De Steenwinkel ruzie heeft zien maken. Vooral Karel was erg boos en aan het schreeuwen tegen De Steenwinkel. Maar waar het precies over ging kon de spion niet verstaan.” Inmiddels weten we dat de zangeres haar lippen stijf houdt wanneer het gaat om reageren op roddels en geruchten. Wellicht dat Karel binnenkort toelichting zal geven over de situatie:

Bron: