Koningin Máxima is gespot in het Spaanse skigebied Baquiera. Volgens Spaanse media is de koningin op een geheime skitrip zónder koning Willem-Alexander.

Het wintersportseizoen is alweer in volle gang en ook de Oranjes zijn dol op skiën. Het koninklijk gezin gaat elk jaar naar het Oostenrijkse Lech, een traditie die is gestart door prins Bernard. Koningin Máxima is momenteel ook op een skitrip, maar niet in Oostenrijk. Máxima is gespot in het Spaanse skigebied Baquiera, meldt tijdschrift Hola.

Geheime skitrip

‘Exclusief: koningin Máxima kiest Baqueira voor een skivakantie’, luidt het op de cover van het Spaanse tijdschrift. Op de foto is te zien dat Máxima een zwart skipak van het Nederlandse merk Goldbergh draagt. Máxima is al jaren fan van het Nederlandse skikleding-merk. Zo droeg ze hetzelfde pak tijdens de fotosessie in Lech in 2017. Het skipak van Máxima kost 599 euro.

Zonder Willem-Alexander

Waar de koningin normaal gesproken gaat skiën met haar gezin, is ze dit keer niet met Willem-Alexander, maar met vrienden gespot. Het skigebied Baquiera is zeer populair bij Spaanse wintersporters en het Spaanse koninklijk huis komt hier ook vaak skiën. Onder Nederlandse wintersporters is het nog een vrij onbekend skigebied en daarom viel Máxima niet op tijdens het skiën, schrijft Hola.

Amalia

Máxima wordt de afgelopen tijd vaker in Spanje gespot. Zo was de koningin afgelopen november nog in Madrid om een bezoekje te brengen aan dochter Amalia. Moeder en dochter genoten samen van verschillende uitstapjes. Ook die momenten werden vastgelegd door Spaanse media.

Bron: