Eind vorige week werd duidelijk dat Gordon in het huwelijksbootje gaat stappen. Maar er is nog iets uitgelekt. De zanger (54) heeft het namelijk compleet verbruid bij inwoners van Dubai.

Huwelijk
Afgelopen weekend maakte de zanger bekend dat zijn nieuwe liefde Gavin hem ten huwelijk heeft gevraagd. Daar heeft hij ja op geantwoord. ”Hij weet bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb. Ik ben sprakeloos en super emotioneel. Ik heb zo lang op gewacht”, aldus Gordon.

Klaar met Dubai
Gordon woont inmiddels al twee jaar in Dubai. Hoewel hij eerde stelde dat hij de rest van zijn leven in het land wilde blijven, denkt hij daar nu anders over. Zijn verloofde komt uit het Australische Melbourne, en Gordon heeft er wel oren naar om daarheen te verhuizen.

”We gaan in Dubai samenwonen voorlopig, maar ik denk niet dat we daar zullen blijven”, zo legt hij uit aan Radio 538. ”Ik bedoel, ik heb hier nu 2 jaar gewoond en misschien dat ik het nog een jaartje volhoud, maar het is verder erg leeg hoor.”

Ruzie met inwoners
Het doorgaans goed ingevoerde juicechannel onthult echter dat er iets anders aan de hand is. Gordon zou ruzie gemaakt hebben met lokale bewoners die hem niet meer in hun stad wensen.

”’Een bron van ons die in Dubai woont vertelt ons dat Gordon te maken heeft met de politie. Hij heeft ruzie gemaakt met bewoners en hen uitgescholden. Dat is iets wat je hier beter niet kunt doen.”

Bron: