Zoals in Chateau Meiland te zien is, zijn de Meilandjes druk bezig met het opknappen van pension Code Rosé. Maar hoewel het pension nog altijd niet af is, lijkt het nu al voor problemen te zorgen…

Het pension is nog niet klaar, maar gasten kunnen al wel een kamer boeken. ,,Wij zijn nog volop aan het verbouwen om Code Rosé waanzinnig mooi te maken”, luidt het op de website. ,,Hierdoor kunnen wij helaas nog geen inkijk geven in het pension of de kamers. Wel kunt u alvast reserveren.”

Parkeerprobleem

Zoals bekend staat het pension naast een begraafplaats en dat kan zomaar problemen gaan opleveren. Zo zijn er niet genoeg parkeerplekken voor de gasten van het pension als er een begrafenis is. ,,Als we een begrafenis hebben en er staan veel auto’s van de familie Meiland of hun gasten of werklieden, dan wordt het parkeren een probleem”, vertelt beheerder Ben van der Zalm van de gemeentelijke begraafplaats aan Story.

Klusverbod

Ook geldt er een klusverbod voor de Meilandjes tijdens uitvaarten. ,,Als er een uitvaart is en er wordt geklust, dan lopen we er even naartoe en houden ze op”, legt hij uit. ,,We hebben goed contact met Erica. Er was onlangs een aannemer bezig met sloopwerkzaamheden en toen is die man daar op ons verzoek ook even mee gestopt tot de begrafenis voorbij was.”

Bron: