In het recent opgedoken videomateriaal van de website Dumpert, zien we een incident dat snel viral is gegaan en voor veel ophef heeft gezorgd op sociale media. In de video is te zien hoe een oudere vrouw, staande naast een auto, zich nogal boos lijkt te gedragen tegenover wat lijkt een kind.

Schokkende beelden

Wat vooral schokkend is, is dat het lijkt alsof de vrouw het kind in het gezicht spuugt. De situatie wordt nog opmerkelijker doordat een man, vermoedelijk een vriend van de vrouw, het hele tafereel vanuit de auto filmt. De dames lijken een accent te hebben, waardoor het onduidelijk is waarover ze ruzie hebben.

De video speelt zich af op een benzinestation, waar de rest van de omgeving opvallend kalm blijft. Op de achtergrond is zelfs een omstander te zien die onverstoord doorgaat met tanken, wat het contrast van het incident nog eens benadrukt. De vrouw en het kind lijken een uitwisseling te hebben voordat het incident escaleert.

Wanneer dat gebeurt gaan ze al snel met elkaar op de vuist, waarna de video abrupt stopt. En dit terwijl de man op de achtergrond rustig zijn benzine probeert af te rekenen. Wil je de video bekijken? Dat kan via deze link!

Ook zouden we graag aan je vragen om een reactie achter te laten op het bizarre moment op onze Facebookpagina! Op deze manier kunnen we deze verhalen voor je blijven maken. Vergeet de video ook zeker niet te delen!

Bron: