De familie Bauer zorgt momenteel voor veel vermaak met hun eigen realityshow.

In een recente aflevering brak er onverwacht grote paniek uit in het huishouden, wat leidde tot hilarische reacties van zowel de familieleden als de kijkers.

De Ontdekking van Mariska

De paniek begon toen Mariska Bauer de koelkast opende en iets ongewoons ontdekte.

“Frans! We hebben last van muizen!” riep ze uit toen ze aangevreten beleg in de koelkast vond. Frans Bauer kwam snel aangesneld en vroeg verbaasd: “Hebben we muizen in de ijskast?”

Mariska was overtuigd van wel, gezien de staat van het voedsel in de koelkast.

De Verdachte is Gevonden

De zonen van Frans en Mariska, Frans jr. en Christiaan, hadden echter een andere verklaring voor de aangevreten etenswaren.

“Als hij thuis zit, dan loopt hij toch wel gauw even naar de koelkast om een klein hapje te eten,” verklapte Frans jr.

Zijn broer Christiaan vulde aan: “Of de helft van een plakje ham.” Frans jr. beaamde dit: “Daar heeft hij ook een handje van. Dan ligt iets voor de helft aangevreten in de koelkast.”

Frans’ Volharding

Ondanks de onthullingen van zijn zonen bleef vader Frans volhouden dat het gezin last heeft van muizen.

“Ik heb al die tijd al gedacht dat we last van muizen zouden hebben, weet je?” zei hij met een grijns op zijn gezicht.

“Ik heb ook laatst ook een keer zo’n muizenkeuteltje ergens gevonden. En toen wist ik ook niet precies wat het was. Maar dit is wel het bewijs.” De rest van de familie Bauer was echter niet overtuigd van zijn theorie.

Hilarische Reacties

Onder het fragment van De Bauers stroomden de reacties binnen, waarbij veel kijkers genoten van de grappige situatie.

Een kijker schreef: “Lekker hoor, die smoesjes van een muis. We weten allemaal dat hij het niet kan weerstaan.” Een ander reageerde met: “Maar Franske toch, dat mag je niet doen hè. En dan de schuld geven aan je kinderen?”

De hilarische paniek in huize Bauer zorgde voor veel vermaak onder de kijkers van de realityshow. De dynamiek binnen de familie en de grappige reacties op de vermeende muizenplaag maakten deze aflevering onvergetelijk.

Of er nu werkelijk muizen in de koelkast zaten of dat Frans Bauer simpelweg zijn snackgedrag probeerde te verbergen, blijft een mysterie dat alleen de Bauers kunnen oplossen.

Eén ding is zeker: de familie blijft voor veel lachwekkende momenten zorgen in hun realityshow.

Bron: