Het team van André Hazes zou met de handen in het haar zitten over zijn twee geflopte nummers en zijn concert in Ahoy dat niet uitverkocht raakt. ,,Er zou zelfs geopperd zijn om het oude team er weer bij te betrekken.”

Het team van André zou afgelopen vrijdag bij elkaar zijn gekomen. ,,Diverse tekstschrijvers, producenten en componisten waren aanwezig”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. Volgens het kanaal is het crisis bij André. ,,Het team rondom Hazes zit met hun handen in het haar over de flop van de twee recente nummers die André heeft uitgebracht.”

Concert in Ahoy

De nummers kwamen niet in de Top 40 terecht en zouden maar 21.000 streams hebben. Ook met de verkoop van de tickets van zijn concert in Ahoy gaat het niet goed. ,,De tickets voor het concert in Ahoy zouden slechts voor 15% verkocht zijn.”

‘Team André baalt’

Niet alleen André baalt, maar ook zijn nieuwe team. ,,Ze balen van de enorme teleurstelling van de eerste twee ‘hits’. Er zou zelfs geopperd zijn om het oude team er weer bij te betrekken”, vervolgt Realityfbi. ,,Dat oude team, bestaande uit onder anderen Bram Koning en Edwin van Hoevelaak, zou dan het succes moeten terugbrengen.”

Billy Dans haalt uit

En dat terwijl Billy Dans, een van de liedjesschrijvers van André, eerder keihard uithaalde naar het oude team. ,,Kijkend naar het talent van André, moet ik eerlijk zeggen dat zijn oude team wel wat steken heeft laten vallen. Er zit zo veel meer in deze jongen dan wat eruit is gehaald”, zei Billy in gesprek met De Telegraaf. Ook was hij er zeker van dat de nieuwe nummers hits zouden gaan worden. ,,We zitten echt in een luxe positie. Op een gegeven moment keken we elkaar aan en zeiden we: ‘Dit is wel echt een heel ander niveau dan voorheen.”’

Bron: