Er is flinke ophef ontstaan nadat Nienke Plas een foto van haar dochter Harley heeft gepost. Waarom? Dat lees je hier!

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: het is iedere keer weer smullen. Voorheen deelde Nienke veel foto’s en video’s waarop haar kinderen in beeld te zien waren, maar dit doet zij al een tijdje niet meer.

Gezin

Samen met haar man Resley Stjeward heeft Nienke drie prachtige kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley. Eind 2022 beviel Nienke van haar dochtertje Harley, maar niet lang daarna bleek dat Harley een aangeboren hartafwijking heeft. Een spoedoperatie volgde in januari. Een spannende tijd voor het gezin van Nienke Plas, maar gelukkig gaat nu alles goed met Harley.

Ophef

Nienke staat bekend om haar grappen en ze zoekt dan ook vaak de randjes op. In 99% van de gevallen vallen de grappen van Nienke goed in de smaak, alleen deze keer lijkt het alsof ze de plank heeft misgeslagen…

De volgers van Nienke zijn in shock en reageren massaal onder de foto. Zo schrijft iemand: ‘Sprakeloos. Dit soort captions bij een foto van je baby op het internet.’ ‘Ik ben een stille volger maar Nienke, dit kán écht niet.’, schrijft weer een andere volger.

Bron: