Chantal maakte een grote indruk tijdens haar huwelijk met Henk door haar opvallende gedrag en uitspraken. Ze kijkt niet graag terug naar die tijd, omdat ze haar huwelijksreis een strafkamp noemde. Toch overweegt ze de liefde opnieuw te vinden en misschien zelfs deel te nemen aan een ander televisieprogramma. Chantal was zo opvallend dat ze een eigen persiflage kreeg in de televisieshow De TV-kantine. Er was bijna een kans dat we haar zouden zien in het televisieprogramma Lang Leven de Liefde, wat niet de eerste keer zou zijn dat een kandidaat van MAFS (Married at First Sight) in dat programma verschijnt.

Liefde in Chantal’s leven?

Chantal maakte in november bekend dat ze weer gelukkig was in de liefde. Ze sprak over haar nieuwe partner als iemand die haar steun was en altijd voor haar was. Ze zei dat ze na een aantal afspraakjes niet meer zonder hem kon. Toen Aran vroeg of er nu een man in haar leven was die haar doet smelten, hield Chantal zich echter vaag. Ze weigerde om erover te praten in de media en zei dat het lastig was.

Nogmaals trouwen

Chantal gaf aan dat ze niet van plan is om opnieuw te trouwen. Maar, ze geeft toe dat het wel een soort van meisjesdroom is diep vanbinnen. Als het gaat over trouwen in een televisieprogramma, is Chantal echter heel duidelijk: NEE!

Lang Leven de Liefde

Chantal heeft aangegeven dat ze niet meer wilt trouwen op televisie. Maar Aran is nieuwsgierig of ze nog openstaat voor deelname aan een programma als Lang Leven de Liefde. Chantal antwoordt dat ze daar wel voor benaderd is en dat ze het idee goed heeft overwogen en besproken met haar kinderen. Haar zoon was enthousiast over de mogelijkheid, maar de vader van haar kinderen was minder enthousiast en waarschuwde haar voor mogelijke problemen. Chantal geeft aan dat ze daar inmiddels wel aan gewend is. Het lijkt er dus op dat Chantal single is, maar dat ze haar liefde niet binnenkort via televisie zal vinden.

Contact met Henk

Aran vraagt Chantal of ze nog contact heeft met haar ex-man Henk, die ze heeft leren kennen in het televisieprogramma MAFS. Chantal antwoordt dat ze niet graag terugdenkt aan die tijd en zich afvraagt waarom ze ooit met Henk is getrouwd. Ze zegt dat de match met hem niks was en dat ze niet warm of koud wordt van zijn uiterlijk. Gelukkig is Henk nu getrouwd met iemand anders en Chantal is gelukkig met haar kleindochter.

Bron: