Peter Gillis (61) is boos en verdrietig. Het boegbeeld van de realityserie Massa is Kassa laat via zijn social media weten dat de laatste rustplaats van zijn moeder is vernield. ”Wat doet dit mij pijn”, aldus Peter via zijn Instagram-account.

Graf vernield

De multimiljonair deelt een beelden van het vernielde graf. Hij schrijft er de volgende tekst bij: ”Boos en vooral verdrietig dat iemand het in zijn hoofd haalt om het graf van mijn moeder te vernielen. Wat doet dit mij pijn, dit is een rustplaats en daar moet je altijd met respect mee omgaan.”
Gillis meldt vervolgens wat er allemaal kapotgemaakt is. Iemand heeft een onleesbare tekst op het graf van zijn moeder geschreven. Ook is een vaas van het merk Delfts blauw verdwenen, samen met de 200 rozen die daarin zaten. ”Enorm triest, dit doet mij zoveel pijn.” Gillis is inmiddels al naar de politie geweest en heeft aangifte van vernieling gedaan.

Wendy ook woest

Niet alleen Peter is des duivels. Ook zijn vriendin Wendy van Hout haalt op Instagram vernietigend uit naar de dader(s). ”Is dit nog normaal? Is dit hoe het tegenwoordig maar moet gaan? Afschuwelijk en verdrietig, bovenal SCHANDALIG!”
En daar heeft Wendy natuurlijk helemaal gelijk in. Het is onduidelijk of het gaat om een gerichte actie tegen de miljonair. Daar heeft het alle schijn van. Er staan namelijk de woorden ‘Stop TV’ op de grafsteen gekalkt. Er zijn daarnaast geen andere graven vernield.
Hopelijk zijn er camerabeelden van de actie, zodat de degene die dit heeft gedaan, achterhaald kan worden.

Bron: