Als je tegenwoordig wilt daten dan is Tinder een mooi begin. Je komt er mensen tegen die ook op zoek zijn naar de liefde en je kunt heel makkelijk links en rechts swipen om alvast een eerste selectie te maken.

Tinderprofiel maken

Om zelf wat meer kans van slagen te hebben, is het belangrijk om écht effe wat aandacht aan je tinderprofiel te besteden. Je moet kiezen voor de mooiste foto’s én een sterke pitch hebben om jezelf aan te prijzen. Hier een lijstje dat je geen inspiratie geeft.

In het geval van Callum zat het allemaal niet mee. Hij was op zoek naar de liefde en bedacht dat Tinder wel een mooi medium zou zijn. Hij besteedde een hoop aandacht aan zijn profiel, maar werd er al gauw vanaf gegooid. Hij had geen idee wat hij fout gedaan had en besloot het nogmaals te proberen. Ook nu weer, werd hij van het platform afgegooid. De reden daarvan was dat zijn foto’s de community regels schenden.

Verbergen

Hij snapte er niets van en besloot andere foto’s te gebruiken. Ook nu weer, werd hij van de populaire datingapp afgegooid. Toen hij contact zocht met Tinder bleek dat het niet per se aan zijn foto’s lag, maar aan wat erop te zien was. Callum stond namelijk behoorlijk ver vooraan bij het uitdelen van de snikkels en dat is duidelijk te zien.

Hij zegt: “Ik probeer het wel te verbergen maar de bobbel kan nergens naartoe.” Hij geeft ook aan dat het erg belangrijk voor hem is om via Tinder te kunnen daten.

Dat komt omdat Callum sinds 3 jaar geen druppel alcohol meer drinkt. Om niet in de verleiding te komen, gaat hij niet naar de discotheek, Het is voor hem dus lastig om in contact te komen met dames.

Vrede mee

Callum besloot om zijn apparaat te omarmen en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Hij schreef zich in op een bekend volwassenplatform, waar hij veel betalende fans heeft. Op zijn socials heeft hij inmiddels ook duizenden volgers. Daar zit vast wel iemand voor hem tussen.

Als je benieuwd bent waar alle sensatie nou over gaat dan staan hieronder de foto’s. Bij het bekijken van de foto’s valt gelijk op waarom hij zo vaak van Tinder afgegooid is.

Bron: