Gavin, de ex-verloofde van Gordon, heeft een nieuwe vriend. In een bericht aan Yvonne Coldeweijer vertelt Gordon dat hij de nieuwe liefde van Gavin heeft gebeld om hem te waarschuwen, maar vervolgens met de dood werd bedreigd…

Gavin liet zich gisteren na lange tijd weer op Instagram zien mét zijn nieuwe liefde. Het gaat om succesvol nieuwslezer Michael Andre Moreau uit Louisiana en net als Gordon, is hij een stuk ouder dan Gavin.

Gordon bedreigd

Onder de post op Instagram kreeg de nieuwslezer veel waarschuwingen van volgers binnen. Volgens volgers moet hij namelijk oppassen voor Gavin. Ook Gordon wilde Michael Andre waarschuwen en besloot hem te bellen. ,,Hij nam op en zei: ‘Als je nog een keer belt vermoord ik je hele familie”’, vertelt Gordon aan Yvonne Coldeweijer.

Nieuwe liefde Gavin

Ook laat Gordon weten wat hij ervan vindt dat Gavin alweer een nieuwe liefde heeft. Het raakt hem, maar dat Michael Andre een presentator is, zegt volgens Gordon genoeg over Gavin. ,,Ik ben er kapot van geweest maar nu is het wel duidelijk wat voor intenties hij vanaf dag één had”, vertelt hij aan Coldeweijer. ,,Wat mij ook verbijstert is dat hij zijn verlovingsring en mijn armband nog steeds draagt. Dat geeft alleen maar aan dat er slechts materiële waarde aan zit en meer niet.”

Voor de rechter

Gordon zegt dat hij ’tot het uiterste zal gaan om hem voor het gerecht te krijgen’. ,,En dat mijn naam gezuiverd gaat worden”, vervolgt hij. ,,Al die mensen met hun vooroordelen worden vandaag met hun neus op de feiten gedrukt.”

Eerder vandaag kwam naar buiten dat Gordon Gavin voor de rechter sleept. ,,Er wordt met justitie in Australië gesproken en er is een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onterecht verspreiden van privé Whatsapp-gesprekken en emailverkeer”, liet het management van Gordon aan Shownieuws weten.

Bron: