Gordon sleept niet alleen zijn ex-verloofde Gavin voor de rechter, maar ook Evert Santegoeds. Na de liefdesbreuk lekte Gavin Whatsapp-gesprekken naar weekblad Privé, die vervolgens werden gepubliceerd. Gordon is woest vanwege de schade die hem naar eigen zeggen is aangedaan en start daarom twee rechtszaken.

In een uitgebreid interview met weekblad Privé vertelde Gavin alles wat er tussen hem en Gordon is gebeurd. Zelfs Whatsapp-berichten waarin Gordon zijn drugsgebruik toegaf werden gedeeld.

Gavin voor de rechter

Nu, een paar maanden later, is Gordon nog steeds woest om het interview. Zijn management laat aan Shownieuws weten dat hij Gavin voor de rechter gaat slepen. ,,Er wordt met justitie in Australië gesproken en er is een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onterecht verspreiden van privé Whatsapp-gesprekken en emailverkeer”, laat het management van Gordon weten.

Aangifte tegen Evert Santegoeds

Yvonne Coldeweijer zegt Gordon vanochtend gesproken te hebben. ,,Het klopt dat hij aangifte gaat doen en een rechtszaak gaat beginnen tegen zijn ex Gavin”, meldt Coldeweijer op haar juicekanaal. Maar Gordon start niet één, maar twee rechtszaken. ,,Niet alleen in Australië gaat Gordon aangifte doen, maar in Nederland heeft hij zelfs al aangifte gedaan… tegen Evert Santegoeds!”

‘Wil Gordon nooit meer zien’

Na het lezen van het Privé-interview barstte bij Gordon de bom en Gavin kreeg talloze hatelijke en dreigende berichten van Gordon. Niet via zijn eigen Instagram account, maar via het account dat hij voor zijn hondjes gebruikt.

,,Ik lees net je interview in de krant. Wat een kl**tz*k moet je zijn na alles wat we hebben meegemaakt”, schreef Gordon onder andere in de berichten. Volgens Gavin had Gordon met die berichten een tweede kans voorgoed verpest. Aan weekblad Privé liet Gavin weten Gordon nooit meer te willen zien.

Bron: