Gordon heeft zich langzamerhand sinds zijn terugkeer in de media een nieuw uiterlijk aangemeten. Wie de zanger op Instagram volgt ziet regelmatig filmpjes en foto’s van Goor voorbij komen waarin hij bijvoorbeeld praat over de werkzaamheden bij zijn restaurant dat volgende maand moet openen in Blaricum. Vlak voor de jaarwisseling had hij een kapsel waardoor hij op Bob de Rooij, een typetje van Paul de Leeuw, leek. Daar heeft Goor wat meegedaan en hij heeft zijn föhn weer uit de kast getrokken. Goor draagt geen kledingstuk wanneer het niet va Louis Vuitton of Gucci is, petjes, brilletje en complete outfits zijn soms meer waard dan een gemiddeld rijtjeshuis. Toch is er kritiek op zijn posts op Instagram.

In een interview met Weekend wordt er gewezen op die kritiek: “Je hebt een nieuwe look. Op Instagram zei iemand dat je op Willem-Alexander lijkt.” Bizar volgens Goor.

Gordon ziet er beter uit dan ooit!

Gordon houdt een pleidooi: “Wat een flauwigheid allemaal. Ik vind het zo bizar dat mensen maar van alles over anderen denken en dan ook opschrijven wat ze denken. Wie maakt het wat uit hoe ik mijn haar draag? Ik vind het leuk en daar gaat het toch om. Ik vind zelf dat ik er beter uitzie dan ooit. Sterker nog: ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik zit lekker in m’n vel, sport vier keer per week en ben ruim 28 kilo afgevallen. Ik kan je een foto sturen van voor en na, dan schrik je je echt te pletter! Ik ben dus veel gaan sporten. Maar het komt ook wel door een gebroken hart… Dat werkt wel met gewicht kwijtraken.”

Volgens Goor is hij voornamelijk afgevallen door intens liefdesverdriet: “Ik heb vorig jaar mezelf gehaat, omdat ik zo ontzettend naïef en blind ben geweest met Gavin. Daarvoor heb ik mezelf wel echt voor m’n kop kunnen slaan. Dat ik het niet door heb gehad, niets heb gezien. Ze zeggen weleens: de tijd heelt alle wonden. Dat doet het ook. En je leert ook van heel veel dingen. Maar ik dacht echt dat ik mijn lesje na zoveel relaties wel had geleerd. Dit was wel echt heel heftig, moet ik eerlijk toegeven. Zó onder de gordel, dat ik dacht: jeetje mina. Maar goed, ik ben eroverheen. Gordon met een oranje Louis Vuitton doos:

Bron: