Dat bevestigen zijn manager en een woordvoerster van Talpa na berichtgeving van Shownieuws.

Samenwerking Talpa en Gordon

Zowel Talpa als de 55-jarige Gordon zeggen dat het niet uitgesloten is dat hij toch weer te zien zal zijn in een programma van SBS6. ‘We sluiten een nieuwe samenwerking in de toekomst zeker niet uit.’

De presentator laat weten dat hij dankbaar is voor de kansen en de ‘te gekke’ ervaringen. ‘Programma’s als Down the road en 100 jaar jong hebben voor altijd een plekje in mijn hart. Voor nu ga ik me richten op mooie, nieuwe, andere creatieve projecten.’

RTL

Gordon stapte in 2018 van RTL over naar Talpa. Het meest recente programma dat hij maakte, is Wat een Uitvinding! Die serie was afgelopen voorjaar te zien.

Geer en Goor

Al langere tijd wordt er gespeculeerd én gehoopt op een terugkeer van Geer & Goor op de buis. Voor wie het hilarische duo gemist heeft, is er gelukkig hoop! Een hereniging van het duo was lange tijd niet mogelijk, omdat Gordon dus onder contact stond bij Talpa en Gerard bij RTL. Nu het contract van Gordon is afgelopen en hij definitief vertrekt bij Talpa, zou een hereniging dus een optie zijn.

‘Finaleshow’

Bij RTL Boulevard liet Gerard zich ook niet negatief uit over een eventuele hereniging. ‘Zeg nooit geen nooit, we gaan het zien, we wachten het af. Mensen hebben er heel erg van genoten en nog steeds’, aldus Joling. Ook Gordon zag het wel zitten. ‘Als het ooit nog gebeurt, is het echt de finaleshow. Dan wil ik erover nadenken’, zei hij vorig jaar in de podcast Geroezemoes.

Bron: