Geen Instagram, programma’s en interviews: Gordon is sinds een paar maanden compleet van de radar verdwenen. Gisteren stond er een personeelsfeestje gepland van zijn zaak Blushing, maar ook deze zei hij last minute af. Heel mysterieus, maar een aantal spionnen hebben wel een vermoeden waar Goor uithangt.

Normaliter hoor je het zelfs als Goor zijn sokken te heet gewassen heeft, maar nu laat hij heel Nederland in het duister tasten. Wat voert die snode showbizz-pief in zijn schild?

Personeelsfeest

“Gisteren in ons vragenrondje hebben wij het kort gehad over Gordon en dat het momenteel erg stil rondom hem is. Later hebben wij een bron gesproken en die gaf aan dat er gisteravond een personeelsfeest was van Blushing de zaak van Gordon,” schrijft het kanaal Juicechannel op Instagram. Maar wat blijkt? Gordon heeft gecanceld. “Hij was er zelf niet bij aanwezig. Wat zou er aan de hand zijn?”

Dubai

Volgens een spion is Gordon vorige week al teruggevlogen naar Dubai. “Een bron laat ons nu weten dat Gordon vorige week nog op een vlucht is gezien richting Dubai,” meldt het kanaal. Niet onbelangrijk: Ali B zat in diezelfde vlucht. Hebben de twee samen plannen in Dubai?

Mysterie

Ook de situatie van Ali B is mysterieus. Eerder werd gedacht dat de rapper, die wordt vervolgt voor ontucht, Nederland zou verlaten voor een nieuw leven in Marokko. Later werd hij weer in een zwembroekje gespot in Almere. Vanuit daar plaatste hij een vreemde video op zijn TikTok-kanaal.

‘Ali, wat doe jij nou?’

“Mensen vragen aan mij: “Ali, wat doe jij nou op zo’n ochtend? Het regent, het is koud. De zon schijnt niet. En je denkt bij jezelf, waarom niet? Waarom schijnt de zon niet?!” Dan zeg ik: de zon schijnt altijd, weet je waar? In je hart, je moet het alleen maar zien. Good morning!” schrijft hij bij de video. In het filmpje springt hij in druilerig weer in een kinderbadje. Blijkbaar is dat zonnetje in zijn hart niet genoeg om hem warm te houden deze winter, want meneer vertoeft nu dus samen met Goor in Dubai.

Bron: