Hij heeft het bijna een jaar volgehouden, maar Gordon heeft zijn Instagram-account toch weer geopend. In een emotioneel bericht over zijn terugkeer op social media, kondigt hij direct wereldnieuws aan: Goor gaat weer beginnen met zingen.

‘Ik ben weer terug’

Gordon schrijft: ”Na een afwezigheid van bijna een jaar open ik mijn Instagram-account weer.” Hij geeft aan het wel gemist te hebben, maar heeft zonder social media nog ‘veel meer’ rust gehad.
De 55-jarige zanger betreurt het dat hij zijn persoonlijke leven niet zomaar online kan zetten zoals iedereen dit doet. ”Dus kom ik vanaf vandaag weer online maar puur om mijn fans op de hoogte te houden.” Gordon is bezig met een comeback. Hij omschrijft het als ‘misschien wel het spannendste dat ik ooit gedaan heb’. Hij voelt zich nu weer sterk genoeg.

Nieuw album

En dan heeft Gordon nog groot nieuws voor heel Nederland. ”In het diepste geheim ben ik bezig geweest met de opnames van een nieuw album.” We kunnen dus weer genieten van de klanken uit zijn gouden keeltje. ”Na acht jaar ben ik dus terug.”
Het album dat hij heeft gemaakt heet ‘Album van mijn Leven’. Volgens Goor vind hij elk nummer mooi en is hij klaar voor nieuwe fase in zijn leven. ”Ik zit vol met levensenergie. Ik heb jullie gemist!!!!”

Bron: