Gisteren werd bekend dat Gordon de microfoon laat voor wat het is. Het 55-jarige icoon slaat een andere weg in en gaat aan de bak als acteur.

Acteur

En hij heeft al direct een rol te pakken. Zijn fans kunnen hem volgend jaar zien schitteren in de komische film Yamas! Die zal in de bioscoop te zien zijn.
Gordon maakt schitterend nieuws bekend: ”Ik wo rd vader”
Wat gisteren nog niet bekend was, was de rol die Gordon toebedeeld heeft gekregen. Maar nu heeft hij contact opgenomen met Shownieuws, om in geuren en kleuren te vertellen over het personage dat hij gaat spelen. En dat is….vader!

Gordon wordt papa

De (voormalig) zanger zegt: ”Het klopt dat ik mijn eerste filmrol te pakken heb. Het is niet zo’n hele grote rol. Ik vind het echter wel heel leuk.”
Wie hij ook leuk vindt, is zijn tegenspeler. ”Ik speel onder andere met Sam Kroon, die speelt dan mijn zoon en ik ben zijn papa.”
Gordon verheugt zich er ontzettend op en laat zelfs weten nog meer aanbiedingen te hebben ontvangen voor filmwerk. Hij neemt het heel serieus.
Zo serieus, dat hij zelf ook een script heeft geschreven. ”Dus ja, een beetje acteren. Ook leuk toch?”, zo vertelt hij met een grijs op zijn gezicht.

Yamas!

Yamas! gaat over vier tieners die op vakantie gaan naar het Griekse Chersonissos. Het begint allemaal nog erg gezellig, maar dat verandert al snel.
Er wordt heel wat af gefeest, maar de jongeren komen ook in aanraking met het criminele netwerk van een heel gevaarlijke gangster, genaamd Carlo Vino. Die rol wordt gespeeld door André Dongelmans. Vanaf 18 april kun je de film in de bioscoop zien.

Bron: