Gordon kreeg onlangs te maken met de schrik van zijn leven: hij was bijna overleden. Nu vertelt hij meer over die verschrikkelijke dag. ,,Ik ben drie uur buiten westen geweest”, aldus Gordon.

Omdat hij bijna al zijn overtollige kilo’s kwijt was geraakt, dacht Gordon te kunnen stoppen met insuline spuiten voor zijn diabetes. Maar niets bleek minder waar. Doordat hij gestopt was met insuline spuiten, kwam hij in een zogeheten hypo terecht, een toestand waarin diabetespatiënten met een te lage bloedsuiker kampen.

‘Bijna overleden’

Begin deze maand deelde Gordon deze verschrikkelijke ervaring met zijn volgers op Instagram. ,,Heel dom gestopt met insuline inspuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de dood vorige week”, schreef hij.

Drie uur bewusteloos

In gesprek met RTL Boulevard vertelt Gordon nu meer over die bewuste dag. ,,Ik ben drie uur buiten westen geweest”, aldus Gordon. ,,Ik denk dat het gewoon heel dom was van mezelf en ook overmoedig van: oké, ik hoef geen insuline meer te spuiten en ik heb het niet meer nodig want ik voel me goed en zit zo lekker in m’n vel.”

Inmiddels weet Gordon wel beter. Hoeveel kilo’s hij ook kwijtraakt, stoppen met insuline zal hij nooit meer doen. ,,Blijven spuiten is mijn motto.”

Bron: